Babagan Kita

  • About us
  • About us
  • About us
  • About us

Tongke

PURWAKA

Shanghai Tongke Flow Technology Co., Ltd. minangka salah sawijining sub-perusahaan Shanghai Tongji Nanhui Science Hi-tech part Co., Ltd. Produsen macem-macem produk industri lan produk power supply, kalebu blower, pumps, motor listrik lan sistem kontrol wiwit taun 2001. Wiwit didegake, kita wis nglumpukake kegiyatan kanggo nggawe produk sing nyedhiyakake pemanfaatan kanthi efisien kanggo cara ngreksa sumber daya sing dibutuhake kanggo njaga urip.

  • 2001
    Wiwit taun 2001
  • 16+
    NGALAMI 19 Taun
  • 30+
    Luwih Saka 30 PRODUKSI
  • 20+
    EKSPOR ISI LUWIH 20

Produk

Produsen macem-macem produk industri lan produk pasokan listrik, kalebu, pompa, motor listrik, katup lan sistem kontrol wiwit taun 2001. Wiwit didegake, kita wis nglakoake kegiatan kanggo produksi produk sing nyedhiyakake panggunaan efisien kanggo cara ngreksa sumber daya sing dibutuhake kanggo njaga urip.
Nggawe inovasi teknologi sajrone ngupayakake peningkatan kualitas, kanggo nyedhiyakake solusi transportasi cairan kelas kapisan ing saindenging jagad.

Warta

  • Bureau Veritas Nggawe Audit ISO Tahunan ing Pabrik Aliran Tongke

    Shanghai Tongke Flow Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing fokus ing R&D lan manufaktur pangiriman cairan lan produk hemat energi cairan, lan minangka panyedhiya solusi hemat energi kanggo perusahaan. Afiliasi ...

  • 6 Sets Pompa Titik Sumur Ditampa kanthi apik dening EVOMEC

    Tongke Flow nyediakake 6 set set sumur titik sumur kanggo EVOMEC ing taun 2019. Iki jinis roda loro sing bisa dipindhah jinis mesin diesel otomatis. Model pompa: SPDW150, Kapasitas: 360m3 / jam, Kepala: 28 m, lan uga nganggo pipa lan titik sumur ...